Magnetoterapia

Ofertă specială limitată
20,25 RON 27,00 RON
cu TVA
Data disponibilitatii: 2018-01-18
Favorite0
Adaugă la lista de dorințe
Descriere

    Ce boli pot fi tratate cu magneti? Cum reusesc magnetii sa vindece? Ce polaritate ar trebi sa folosim si pentru ce boala? Care e modul corect de a folosi magnetii? Cat timp ar trebui mentinuti magnetii pe corp? Care sunt ultimele produse magnetice ce pot fi folosite? Care este natura fundamentala a magnetismului?
    Gasiti raspunsuri la aceste intrebari si chiar mai mult!
    Magnetoterapia este atat una dintre cele mai vechi forme de tratament medical, cat si una dintre cele mai noi. Suntem abia la inceputurile explorarii acestei remarcabile modalitati de vindecare, dar rezultatele sunt deja impresionante.
    Desi pare incredibil ca ceva atat de simplu ca un magnet ar putea alina in cateva minute, sau ore, o durere de cap, de gat sau o alta durere, totusi, deseori, chiar asa se intampla. Probabil ca unii ati incercat sa folositi tratamentele cu magneti in caz de boala, sau chiar si daca erati sanatosi. Este posibil ca 4 din 5 dureri obisnuite si diferite boli comune sa fie vindecate prin magnetoterapie. Putine metode ale medicinii conventionale occidentale dau rezultate atat de bune!
    Magnetoterapia poate ajuta corpul sa vindece gatul intepenit, migrenele, crampele premenstruale, durerile de spate si aproximativ alte peste 30 de boli comune si boli grave. Pentru a putea practica terapia de unul singur, acasa, trebuie sa cunosti cateva principii de baza, iar pentru stari mai grave trebuie sa stii cum sa pui un diagnostic si sa faci un tratament magnetic complet al tuturor glandelor si organelor.
    Desi tratamentele magnetice par sa faca minuni, ele nu pot vindeca totul, nu sunt un remediu minune. Ele functioneaza mai mult ca impulsul de pornire al unei masini. Daca are combustibil (adica nutritie corespunzatoare) si un sistem bun de tractiune (adica exercitiu potrivit), masina va porni si va continua sa mearga.
   Unul dintre modurile prin care fortele magnetice interactioneaza cu corpul este prin alternarea orientarii spinului unor protoni, particulele minuscule care alcatuiesc nucleul atomilor. Probabil ca acesta este motivul pentru care magnetii sunt eficienti intr-o mai larga varietate de boli decat multe dintre chimicalele sau medicamentele care dau rezultate doar la nivel macromolecular, pentru a modifica sau a ataca bacterii sau virusi specifici, sau pentru a modifica un dezechilibru chimic particular. Prin stimularea structurii biochimice a organismului, fortele magnetice ajuta corpul sa se vindece singur, pe cale naturala.

Detalii ale produsului

Fisa tehnica

Autor
Buryl Payne
Inaltime
150 mm
Latime
210 mm
Numar pagini
240
Numar editie
1
Anul aparitiei
2006
Domeniul
Terapii alternative
Detalii livrare
Recenzii
Fara comentarii

Meniu

Settings

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Conectare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Conectare