O abordare practică a Științei Ayurveda

72,00 RON
cu TVA
Data disponibilitatii: 2018-01-18
Favorite0
Adaugă la lista de dorințe
Descriere

Cartea „O abordare practică a ştiinţei Ayurveda - Ghid călăuzitor spre o viaţă sănătoasă“ prezintă principiile da bază ale celui mai vechi sistem medical din lume, Ayurveda, într-un limbaj simplu, uşor de înţeles şi plin de autenticitate, cu date complete şi o abordare ştiinţifică.
Este o carte de înaltă calitate, bazată pe cercetări, care cuprinde toate datele ştiinţifice şi principiile universale necesare pentru crearea unui echilibru între minte şi trup, în funcţie de constituţia corporală individuală a fiecăruia, astfel încât să fim complet sănătoşi atât din punct de vedere fizic, cât şi din punct de vedere psihologic.
Pentru a vă oferi o înţelegere uşoară a principiilor ayurvedice şi pentru ca lucrarea să aibă un iz arhaic au fost adăugate 29 de imagini realizate manual, într-un mod estetic, vibrant, care urmează tradiţia picturilor murale indiene.
Este pentru prima dată când o carte despre Ayurveda prezintă principiile ayurvedice în acest fel, chiar dacă lucrarea este ştiinţifică.
Sunt prezentate remediile pentru diverse boli şi regimul alimentar şi de viaţă corect, în funcţie de fiecare anotimp.
Se arată cum se poate folosi această înţelepciune milenară în viaţa de zi cu zi. Cartea se concentrează şi asupra metodelor din practica Yoga şi clarifică într-un mod nou şi ştiinţific conceptul de Astacakra.
De asemenea, rezolvă controversele privind numărul de chakre în mod simplu şi practic, pe bază de dovezi, şi ne propune un program gradat de rafinare a minţii şi restabilire a sănătăţii trupului.
Dacă folosim toate metodele şi remediile indicate aici în viaţa de zi cu zi, vom fi sănătoşi şi chiar mai tineri.
Acest ghid ayurvedic pentru sănătate, unic, va îmbogăţi şi va revoluţiona sistemul de sănătate în toată lumea. Dacă adaptăm aceste remedii la viaţa noastră obişnuită, bugetul pentru sănătate al familiei poate tinde spre zero, ceea ce ar fi ideal.

Detalii ale produsului

Fisa tehnica

Autor
Acharya Balkrishna
Inaltime
170 mm
Latime
230 mm
Numar pagini
344
Numar editie
1
Anul aparitiei
2017
Domeniul
Terapii alternative
Detalii livrare
Reviews
No comments

Meniu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Sign in