Ultimele comentarii
Fara comentarii
Cautare articol

Yoga Magazin 100 - editie aniversara

Postat acum3 luni in urma de 16
Favorite0
Yoga Magazin 100 - editie aniversara

Aspirăm din răsputeri ca această revistă să devină un focar ce ne inspiră mereu să facem alegeri pline de bun-simț, eminamente binefăcătoare, ce ne învață cum să anihilăm umbrele prostiei, prejudecăților aberante, limitărilor de tot felul, spre a descoperi în felul acesta pas cu pas misterul insondabil al existenței, dar și tainele dumnezeiești ale firii.

Aspirăm cu fervoare ca paginile ei să ne călăuzească spre a vă oferi cât mai multe informații fundamentale referitoare la tainele revoluționare ale Atributelor Dumnezeiești. Știm că în felul acesta contribuim la o extraordinară revoluție dumnezeiască cu ecouri planetare. Aspirăm să se petreacă aceasta, deoarece revelarea de către Bunul Dumnezeu a tainei formidabile a Atributelor Dumnezeiești este ceva inedit și minunat atât pentru noi toți, cât și pentru această planetă albastră.

Aspirăm să fim la înălțimea acestor revelații dumnezeiești ce ni se oferă în această țară binecuvântată de Dumnezeu, ce este cunoscută, deloc întâmplător, sub numele de Grădina Maicii Domnului. Acum ne putem da seama că această grădină la care se face aluzie, dar mai ales florile ei, au profetizat revelarea de către Bunul Dumnezeu în această țară a tainei Atributelor Dumnezeiești ca fiind, fiecare dintre ele, energii subtile sublime nesfârșite ce vin de la Dumnezeu și a căror frecvență de vibrație nu se modifică niciodată.

În această grădină, iată că, în moduri numai de Dumnezeu știute, a înflorit revelația colosală referitoare la taina fundamentală a Atributelor Dumnezeiești. Este semnificativ că din ce în ce mai mulți aspiranți, mai ales în ultima vreme, au ajuns să-și dea seama de această valoroasă revelație ce contribuie pas cu pas la o nemaipomenită revoluție spirituală ce înmugurește pe această planetă.

fragment din revista Yoga Magazin ediție aniversară 99/100

Citește mai mult

Lasa un comentariu
Leave a Reply
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Meniu

Settings

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Conectare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Conectare