Ultimele comentarii
Fara comentarii
Cautare articol

Yoga Magazin editie speciala - Aproape totul despre continenta erotica amoroasa

Postat acum3 luni in urma de 49
Favorite0
Yoga Magazin editie speciala - Aproape totul despre continenta erotica amoroasa

Secretele orientale legate de arta amorului nu mai sunt secrete. Au devenit accesibile informaţiile despre controlul energiei erotice şi despre orgasmele uscate care pot ridica trăirea erotică pe treapta unei experienţe complete, de comuniune cu centrul propriei fiinţei, cu omul iubit şi cu universul întreg. Dar de la posibilitate la realitate rămâne de parcurs un drum palpitant.

Acesta e traseul pe care îl descrie ediţia de faţă a revistei Yoga Magazin. Este călătoria în care vă cheamă acum. Ce înseamnă de fapt continenţa erotică amoroasă? Ce îi este necesar pentru a deveni o cale de elevare a conştiinţei? Ce revelaţii au avut savanţii moderni în legătură cu potenţialul erotic al omului? Care sunt cele mai bune exerciţii pentru deprinderea şi practicarea continenţei erotice amoroase? Care este atitudinea interioară cea mai binefăcătoare? Ce capcane sunt de evitat într-o relaţie de cuplu care doreşte fericirea fără măsură şi devenirea spirituală? Cum ieşim de sub tirania programului genetic al infidelităţii?

Sunt doar câteva dintre reperele expediţiei pe care aţi început-o deja. Citiţi Yoga Magazin din scoarţă în scoarţă şi veţi afla aproape totul despre continenţa erotică amoroasă– un mod dumnezeiesc de a face dragoste, un nou mod de a construi relaţia de iubire, un nou mod de a trăi. O şansă pentru om de a-şi recăpăta învestitura sacră şi de a salva lumea pe care Dumnezeu i-a dăruit-o.

Citește mai mult

Lasa un comentariu
Leave a Reply
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Meniu

Settings

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Conectare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Conectare