Ultimele comentarii
Fara comentarii
Cautare articol

Nodul Nord in zodia Fecioarei

Postat acum9 luni in urma de 50
Favorite0
Nodul Nord in zodia Fecioarei

Nodul Nord în zodia Fecioarei

 

Punctul vulnerabil pentru nativii cu Nodul Nord în zodia Fecioarei este conștiința de victimă. Ceilalți nu vor putea niciodată să le insufle destulă încredere încât să învingă sentimentul lor lăuntric de a fi neajutorați și paranoici. Numai dacă ei privesc în interiorul lor pot descoperi ce structuri exterioare trebuie să creeze, pentru a-și oferi forță și direcție.

Capcana pe care trebuie să o evite ei este căutarea fără sfârșit a unui salvator sau a unui mentor, în care să poată avea încredere oarbă și căruia să i se poată abandona. Dar viața le-a demonstrat că abandonarea interioară nu va face ca lumea exterioară să fie ordonată și productivă. Singura cale ca ei să-și realizeze scopurile este aceea de a-și organiza viața în felul în care ei au nevoie, astfel încât să se simtă siguri și puternici. Însă niciodată nu vor simți că au destulă încredere ca să iasă în lume și să producă ceva. La un moment dat ei trebuie, pur și simplu, să înceapă să participe activ la mersul vieții.

Ceea ce vor, de fapt, nativii aceștia este să se piardă sub învelișul ocrotitor al legăturii lor personale cu Dumnezeu, abandonându-I-se Lui și împlinindu-și setea de pace și unitate. Dar pentru a reuși să atingă acest scop, ei trebuie să învețe să fie utili altora. Pe măsură ce-și comută atenția de la fricile lor și și-o concentrează asupra lui aici și acum, ei vor înțelege cu ușurință cum să restaureze ordinea în situații de haos.

 

 

Fragment din cartea Nodurile lunare, de Rodica Purniche

 

Citește mai mult

Lasa un comentariu
Leave a Reply
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Meniu

Settings

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Conectare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Conectare