Blog archives
Ultimele comentarii
No comments
Blog search

Viata este intrebarea, iubirea constantă, nesfarsita e raspunsul

Posted on3 Săptămână ago by 16
Favorite0
Viata este intrebarea, iubirea constantă, nesfarsita e raspunsul

Iubirea este parfumul unei inimi tăcute, în pace, meditative. Iubirea nu are nimic de-a face cu biologia sau chimia sau hormonii. Iubirea este zborul conștiinței voastre către tărâmuri înalte, dincolo de materie și trup. (Osho)

 

Răsplata iubirii este iubirea însăși și nu faptul de a primi iubire. Acesta este unul dintre misterele vieții. (Osho)

 

Iubirea are valoare doar datorită faptului că îți oferă solitudine. Ea creează spațiul în care poți fi tu însuți. (Osho)

 

Iubirea nu este o poartă; este ceea ce pătrunde prin poartă în această lume. Atâta timp cât sunteți prins în capcana identității de formă, nu poate exista niciun fel de iubire. Sarcina voastră nu este să căutați iubirea, ci să găsiți o poartă prin care ea să poată intra. (Eckhart Tolle)

 

În iubire nu este loc nici măcar pentru unul, cum ar putea să fie doi? Iubirea este refuzul de a separa, de a face distincții. (Nisargadatta Maharaj)

 

Iubirea față de unul și iubirea față de toți se contopesc în iubirea pură și simplă, neadresată nimănui, nerefuzată nimănui. Rămâi în acea iubire, mergi tot mai adânc în ea și vei rezolva nu numai propriile probleme, ci și problemele umanității. (Nisargadatta Maharaj)

 

Fragment din cartea Viața este întrebarea, iubirea nesfârșită, constantă e răspunsul

 

Citește mai mult

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Sign in