Ultimele comentarii
Fara comentarii
Cautare articol

KALI - Chemare

Postat acum4 luni in urma de 52
Favorite0
KALI - Chemare

Ridică-te, copilul meu! Întru desăvârșire.

Îndură cu tărie ce-ți e dat să-nduri. Împlinește cu îndrăzneală, fără șovăire, ce vine în mâinile tale să fie împlinit. Și nu uita o clipă că Eu, Cea care dăruiește atât forța virilității, cât și suavitatea feminității, Eu, Cea mereu victorioasă, sunt Mama ta.

Această viață poartă în ea sămânța amăgirii. Nu te lăsa păcălit. Căci ce este destinul, dacă nu un joc dumnezeiesc al Mamei? Vino. Fii părtaș în jocul Meu. Întâmpină astfel cu bucurie tot ce vine spre tine.

Spui că ai nevoie de un țel omenesc? Crezi că fiul Meu are nevoie de un țel? Nu știi că el e ca un tunet ce are puterea, la cel mai mic semn al Mamei, să zguduie lumile din temelii? Nu întreba de țeluri omenești. Să geata eliberată din arc se oprește să-și caute ținta? Așa ești și tu. Trăiește-ți viața cu neînfricare și planul ei dumnezeiesc ți se va dezvălui. Dar până atunci, copil al timpului, nu căuta vreun țel în această lume.

Jocul Meu este fără greșeală, pur, neîntinat. Pornește fără teamă, cu o îndrăzneală de neclintit în călătoria vieții tale. Întru bucuria Mea ai venit în această lume. Întru bucuria mea, când noaptea va sosi și dorința Mea se va fi împlinit, te voi lua la pieptul Meu. Nu întreba nimic. Nu cerceta nimic. Nu plănui nimic. Lasă-Mă doar să Mă revărs în tine ca oceanul într-o cochilie.

Dar un lucru înțelege. Nicio mișcare nu va fi în zadar. Niciun efort nu va vi în van. Realitatea dumnezeiască e mai presus de orice închipuire. Cu Mine în tine, pașii te vor purta în locuri neștiute.

 

Fragment din cartea Kali de Nivedita

 

Citește mai mult

Lasa un comentariu
Leave a Reply
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Meniu

Settings

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Conectare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Conectare