Blog archives
Ultimele comentarii
No comments
Blog search

Profilul erotic al nativului Leu

Posted on3 Săptămână ago by 27
Favorite0
Profilul erotic al nativului Leu

Fiind un Semn fix și manifestând caracteristicile Elementului Foc, Nativii din zodia Leului se confruntă adeseori cu o energie erotică impresionantă și cu un apetit erotic pe măsură. Dacă viața lor personală este dezordonată, energia erotică tinde să se "acumuleze" și să genereze senzația de greutate chiar fizică, senzația de pâclă în gândire și o permanentă nevoie de somn. În astfel de situații, soluția este o viață cât mai dinamică și o activitate erotică ceva mai susținută. Ca dietă li se recomandă diminuarea lactatelor, eliminarea (la nevoie) a pâinii și a produselor de cofetărie și patiserie, eliminarea completă a zahărului și cultivarea gustului picant într-o manieră ponderată.

În relațiile de cuplu, nativul din zodia Leului caută întotdeauna să strălucească, să impresioneze, să regizeze, acordând o atenție deosebită întâlnirii, mediului ambiant, ființei iubite. Acest nativ este făcut să iubească și să dăruiască necontenit iubire. În viața sa intimă poate fi un fidel prin definiție, copleșind (uneori până la sufocare) ființa iubită; ori, dimpotrivă, va fi un etern îndrăgostit, cu multe iubiri și aventuri, căutând o fericire specială, greu de definit, dar nu imposibil de găsit.

Nativul în zodia Leului armonios erotic se caracterizează prin entuziasm, încredere în forțele proprii, voință, curaj, generozitate (mai ales afectivă), un bun control al emoțiilor, sensibilitate creatoare, credință fermă, un gust al vieții foarte rafinat. El aspiră către o înțelegere superioară a sexualității, transformând fuziunea amoroasă într-o adevărată artă.

Fragment din cartea Generațiile sexuale ale secolului XX, de Rodica Purniche

Citește mai mult

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Sign in