Blog archives
Ultimele comentarii
No comments
Blog search

Saturn - Marele transformator

Posted on1 Luni ago by 26
Favorite0
Saturn - Marele transformator

Saturn este o planetă a karmei, iar în astrogramă este un indicator al principalelor lecții de învățat. El este o planetă a maturității spirituale.

Saturn face să fim cumva forțați să revenim, să ne concentrăm pe ceea ce nu am desăvârșit, pe ceea ce avem de rezolvat, pentru a putea merge mai departe. Tot ceea ce greșim greșim din cauza ignoranței, a unei opacizări interioare. Pentru a nu mai repeta erorile este nevoie să revenim într-o zonă a clarității și a obiectivității, acolo unde lucrurile sunt clar delimitate și le putem vedea bine.

Trebuie să coborâm deci în obiectivitate, iar cea mai puternică obiectivitate este lumea fizică, materială. Ea este și cea mai grea, cea mai aducătoare de suferință pentru cel care calcă strâmb, deoarece reacțiile ei, legile planului fizic sunt imediate.

Saturn este energia care ne coboară în lumea fizică, în materie, este energia centripetă, contractantă, este cea care ne aduce cu picioarele pe pământ. Saturn nu permite o trecere rapidă sau superficială peste un aspect anume. Trebuie zăbovit acolo, trebuie acordată o anumită focalizare și o atenție suplimentară. De asemenea, trebuie insistat, nu se poate ca reușita să vină imediat.

fragment din articolul Saturn - Marele transformator

din revista Yoga Magazin nr. 89/90

Citește mai mult

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Sign in