Cele 7 legi spirituale ale succesului

Postat acum2 luni in urma de 44
Favorite0
Cele 7 legi spirituale ale succesului

Cea mai bună cale de a activa Legea Dăruirii – de a declanșa întregul proces al circulației – constă în luarea deciziei ca ori de câte ori intrăm în contact ci cineva, să-i dăruim ceva. Nu trebuie să fie neapărat un obiect material, poate fi o simplă floare, un compliment sau o rugăciune. De fapt, formele cele mai eficiente de dăruire sunt cele nemateriale. Daruri precum afecțiunea, atenția, respectul, aprecierea și iubirea sunt cele mai prețioase dintre toate, și ele nu costă nimic. Atunci când vă întâlniți cu cineva, îi puteți oferi în tăcere o binecuvântare, îi puteți dori fericire, bucurie, un surâs. Acest tip de dăruire tăcută este foarte puternic.

Unul dintre principiile pe care le-am învățat de la familia mea pe când eram copil, predându-l apoi mai departe copiilor mei, a fost acela de a nu intra niciodată în casa cuiva fără a-i aduce un cadou, fără a-i dărui ceva. Vă puteți spune: „Cum să le dăruiesc altora, când deocamdată nu am destul nici pentru mine?” le puteți dărui totuși o floare. O singură floare. Puteți aduce o simplă felicitare pe care să scrieți ce simțiți pentru persoana respectivă. Puteți face un compliment. Puteți spune o rugăciune.

Luați decizia să dăruiți oriunde v-ați afla, tuturor celor cu care vă întâlniți. Cu cât veți dărui mai mult, cu atât mai mare va deveni încrederea dumneavoastră în efectele miraculoase ale acestei legi. Cu cât veți primi mai mult, cu atât mai mare va deveni capacitatea dumneavoastră de a dărui.

Adevărata noastră natură este conectată la bogăția universală. Noi suntem bogați în mod natural, căci natura răspunde tuturor dorințelor și nevoilor. În realitate nu ne lipsește nimic, căci natura noastră esențială este similară cu câmpul potențialității pure și al posibilităților infinite. De aceea, conștientizați faptul că sunteți deja bogat, indiferent cât de puțini bani aveți, căci adevărata sursă a bogăției este câmpul potențialității pure, este conștiința care știe cum să împlinească orice nevoie, inclusiv nevoia de fericire, de iubire, de râs, de pace, armonie și cunoaștere. Dacă urmăriți mai întâi de toate aceste lucruri – nu numai pentru dumneavoastră, ci pentru toți cei din jur – tot restul va veni de la sine.

 

Fragment din cartea Cele șapte legi spirituale ale succesului

De Deepak Chopra

Citește mai mult

Lasa un comentariu
Leave a Reply
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Meniu

Settings

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Conectare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Conectare