Revista Yoga Magazin 93/94

Postat acum1 Ani in urma de 97
Favorite0
Revista Yoga Magazin 93/94

Yoga Magazin – o sursă constantă de informații prețioase și inedite. Tematica abordată este amplă, selectată cu grijă pentru valorile autentice și cel mai adesea dublată de experiență.

Revista Yoga Magazin nr. 93/94 vine cu noi subiecte incitante. Găsești în paginile ei articole despre unele taine ale ochilor și ale privirii, dar și 8 tehnici simple de îmbunătățire a vederii. Poți face cunoștință cu universul fascinant al energiei orgonice și al principiilor arhetipale planetare. O altă energie misterioasă care a intrat sub lupa noastră este cea tahionică și, odată cu ea, poți afla despre noua paradigmă în vindecare holistică.

Nu lipsesc nici informațiile cu caracter practic – Hatha Yoga pentru femei, o serie de posturi simple ce trezesc și amplifică starea de feminitate armonioasă. Un alt articol deosebit de interesant este cel despre intenția conștientă, puternică și constantă, care ne poate transforma miraculos viața. Iar dacă nu știai încă, postul total a intrat în atenția cercetătorilor la modul cel mai serios.

Cum afli și tu despre aceste minunății? Apasă pe linkul de mai jos și intră imediat în posesia acestui număr valoros.

Citește mai mult

Lasa un comentariu
Leave a Reply
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Meniu

Settings

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Conectare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Conectare