Ultimele comentarii
Fara comentarii
Cautare articol

Profilul erotic al nativului Balanță

Postat acum8 luni in urma de 51
Favorite0
Profilul erotic al nativului Balanță

Fiind un semn cardinal și manifestând caracteristicile Elementului Aer, nativii Balanță se pricep de minune la relațiile de orice fel, tocmai pentru că nu le place absolut deloc să fie singuri. Diplomați în anumite împrejurări, dar alteori destul de influențabili, ei au dificultăți în a lua decizii și se simt foarte fericiți atunci când partenerul îi degrevează de această corvoadă.

În ceea ce privește comportamentul erotic, se poate spune că mulți nativi au tendința de a construi o relație de sus în jos. Este vorba despre stimularea mentală, caracteristică Semnelor de Aer, care pierd din vedere necesitatea compatibilității erotice ca temelie fundamentală a oricărei relații de cuplu, pe care, după aceea, se poate construi orice. Dacă nativii Balanță au ce vorbi cu persoana iubită, și dacă ei se simt bine într-o „reprezentație la scenă deschisă” alături de această ființă, după aceea chestiunea erotică este un simplu fleac. Totuși, dacă iubitul/iubita este un nativ din alte Semne decât cele de Aer sau de Foc, e bine ca Balanțele să-și reconsidere atitudinea.

În relațiile de cuplu, nativul Balanță caută întotdeauna să impresioneze prin cunoștințele sale elevate, să capteze întreaga atenție a auditoriului prin demonstrați de oratorie, elocvență, erudiție. Nu vă impacientați – un Semn de Aer ia în posesie tot spațiul aflat la dispoziția sa, dar numai ca suprafață, nu și în profunzime. În realitate, el este făcut să armonizeze și să rafineze senzații, mirosuri, sentimente și emoții. De aceea, o fuziune amoroasă poate începe cu un lung preludiu – restaurant, film, expoziții – pentru a continua cu o baie frumos mirositoare, cu o muzică ușor pasională și cu un joc amoros uneori competitiv, de genul „care pe care” (să nu uităm că ne aflăm pe axa Berbec-Balanță).

Nativul Balanță armonios erotic se caracterizează printr-o excepțională capacitate de transfigurare a ființei iubite, prin adaptabilitate la necesitățile ei erotice și prin atenția acordată nevoii celuilalt de împlinire amoroasă. El aspiră către transformarea sexualității într-o operă de artă pe care s-o dăruiască apoi tuturor, chiar omenirii întregi, sub forma unui produs artistic autentic.

Fragment din cartea Generațiile sexuale ale secolului XX, de Rodica Purniche

Citește mai mult

Lasa un comentariu
Leave a Reply
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Meniu

Settings

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Conectare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Conectare