Ultimele comentarii
Fara comentarii
Cautare articol

Yoga Magazin 105/106 - O metoda sigura, eficace de anihilare a zidurilor psihice

Postat acum3 luni in urma de 23
Favorite0
Yoga Magazin 105/106 - O metoda sigura, eficace de anihilare a zidurilor psihice

Ideea mecanicii newtoniene conform căreia Universul este format din blocuri de materie separate a fost depășită demult. Oamenii de știință au adus dovezi că toate ființele umane sunt în permanență interrelaționate. Nu suntem separați de Întreg, dar adeseori gândim așa pentru că în noi s-a înrădăcinat concepția newtoniană.

Din această cauză, atunci când ne confruntăm cu o situație dificilă, care ne provoacă, dintr-un anumit punct de vedere, suferință – tindem să o privim ca pe un agresor exterior și să ridicăm un zid de apărare împotriva ei. De fapt, o parte din noi înșine nu acceptă să ia parte la acea experiență și să învețe ce este necesar din ea. De ce nu acceptăm? Ne este teamă.

Dar cu cât amânăm mai mult, cu atât zidul crește în grosime. Energia reprimată acolo devine ceea ce unii tămăduitori numesc „substanță sufletească stătută”, „cheaguri” de conștiință, blocaje subtile care întrerup fluxul sănătos al energiei în câmpul nostru auric. Acolo se adună o energie ce are o forță uriașă, care exercită o presiune enormă.

Ea fie se somatizează și devine boală a trupului, în cazul în care refuzăm să-i înțelegem mesajul, fie este alchimizată și redistribuită, în cazul în care acceptăm să o integrăm armonios în ființa noastră, într-o manieră înțeleaptă.

 

Fragment din articolul O metodă sigură, eficace de anihilare a zidurilor psihice

din revista Yoga Magazin nr. 105/106

Citește mai mult

Lasa un comentariu
Leave a Reply
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Meniu

Settings

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Conectare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Conectare